Företag

Information företagskunder – Andersbo Wakeboard Club

Ni är varmt välkomna att höra av er till oss så skräddarsyr vi en upplevelse just för ert företag.

När du bokar en wakeboardkurs av oss ser vi till att du blir väl omhändertagen eftersom vi utgår från just dina önskemål. Oavsett tidigare kunskapsnivå anpassar vi kursen för att just du ska lära dig så mycket som möjligt och viktigast av allt, ha en riktigt kul dag på sjön.

Våra kursledare har tillsammans mer än 10 års erfarenhet av wakeboard och har även stor båtvana.

Våra kurser genomförs i lugna vatten i insjön Sommen där förutsättningarna för utlärning är bra.

Kurserna innehåller alltid, förutom teorilektion på land med tips och tricks på hur du tar dig upp på bästa sätt, vad som är viktigt när du väljer bräda, lina osv. Aktiv coachning utifrån dina egna förutsättningar och önskemål.

Beroende på hur länge du har åkt tidigare och vilken kurstyp du väljer går vi alltid vidare och tränar steg för steg för att du ska klara de trick och mål som du satt upp för dagen.

Det som ingår i alla våra kurser oavsett kurstyp är:

Teorilektion på land där vi går igenom teknik och praktiska tips och tillvägagångssätt. Åkningen sker i lugnt insjövatten bakom vår specialutrustade Bayliner 175 BR. Båten är specialanpassad för wakeboard med stort torn, helstum proffslina och brett och tunnt handtag för bästa grepp. Båten är även utrustad med ballastsystem för extra stor våg (mot extra avgift). I kursen ingår båtförare, coachning samt lån av samtlig utrustning (skidor/wakeboard, våtdräkt och lina).

Standardpriser:
Tiden är total kurstid. Du kan självklart lägga till mer åktid på plats mot en extra avgift.

Nybörjarkurs: 495 SEK, tid ca: 40min/person

Fortsättningskurs: 749 SEK, tid ca: 1h/person

 

För bokning ring:
Linus: 072 521 56 50
Albin: 076 314 57 44

Alternativt fyll i bokningsformuläret och skriv i meddelanderutan övriga personers information  samt vilket företag bokningen gäller.

Tveka inte att skicka ett meddelande vid frågor!

Exempel på vad som händer när du tar en kurs med oss (Förutsättning: nybörjare, heldagsevent med flera åkare)

Kl 09:30

Du och eventuella kompisar eller andra kursdeltagare möts upp av oss I Andersbo båthamn
8 minuter från Boxholm. Vi lastar i era saker i båten och ni byter om till våtdräkt och flytväst.

Kl 09:45

Teorilektion på land där vi går igenom vad som är viktigt att tänka på vad gäller brädval, bindningar, längd på lina och andra bra tips, vi reder ut dina frågor helt enkelt. Här går vi också igenom hur du tar dig upp ordentligt och vad du ska tänka på när du åker och inte minst kör båten.

Kl 10:00

Du är först i vattnet, de andra tittar på och peppar och spelar musik i vår överdimensionerade blåtandsstereo. Vi coachar dig igenom de olika momenten och du avslutar med ditt första riktiga hopp. Medans nästa person gör sig iordning går vi igenom vad som var bra och vad du kan tänka på till nästa gång. Med stor sannolikhet har du fastnat och är sugen på ett nytt set.

Kl 11:00

Ett par andra kursdeltagare/kompisar har åkt och du har lärt dig ännu mer genom att studera dem. Dags för ditt andra åk. Efter 30 minuters effektiv åktid är du rätt så trött så vi vilar lite och snackar mer wakeboard. Dags för lite mer musik och solning medan grillen blir varm.

Kl 12:00

Lunch, vi äter mat för riktiga wakeboardare, grillad korv med bröd och en redbull så att du flyger bättre i hoppen.

Kl 13:00

Du har smält maten och är superpepp på ditt sista åk. Du har nu lärt dig att ta bra skär och att få till poppen i vågen och satsar nu på wake to wake.

Kl 14:30

Alla deltagare har åkt klart och vi samlas där vi började i Andersbo båthamn och snackar vidare. Kanske vill du boka upp en ny kurs redan direkt.

Information företagskunder – Andersbo Wakeboard Club